Hvad koster en komplet Webshop?
Hvordan foregår det?
Webshop pakken
Webshop Tillægsprodukter
Webshop udvikling

Hvad koster en komplet Webshop?

Hvad koster en komplet Webshop?

Hos Castello Software, kan du selv vælge om du vil betale det hele på en gang og derved få overdraget din løsning når den er færdigudviklet, eller om du ønsker at købe en abonnements-pakke som indeholder gratis support, webhotel, sikkerhedsopdateringer samt en betalingsgateway som giver mulighed for betaling med dankort i webshoppen.

Vælges webabonnement, vil der ud over en engangsbetaling (for oprettelse og ekstra moduler), også være en løbende månedlig abonnementsbetaling. Denne er bindende i 2 år og faktureres årligt forud. Efter 2 år kan abonnementet fornyes, eller kunden kan frit vælge at flytte systemet til egen server.

Vælges direkte køb, er der ingen bindinger eller løbende udgifter. Dog kræver løsningen et webhotel, som vi kan levere for kr. 149,-/md, men du kan også vælge webhotel hos andre udbydere.

 

Engangsbetaling

Abonnement

Start beløb

kr. 15.900,-

kr. 4.995,-

Månedlig betaling

kr. 0,-

kr. 995,-

Bindingsperiode

ingen

2 år

Betalingsgateway til betaling med kreditkort

nej

ja

Inkl. webhotel

nej

ja

Inkl. Support til vedligehold af webløsning

nej

ja

Inkl. sikkerhedsopdateringer

nej ja

Alle priser er ekskl. moms.

Hvordan foregår det?

Lad os gennemgå processen trin for trin for dig - for at give dig en fornemmelse af, hvor enkelt det er at få skabt en ny hjemmeside.

 

STEP 1 - Dialog om din virksomhed

For at din virksomheds webshop skal blive en succes på nettet, er det vigtigt for os at kende til jeres branche, hvilke kunder I henvender jer til, og hvilket produkt I tilbyder kunderne.

Når din virksomhed vælger at få en webshop, er det typisk for at sælge en vare. Vi rådgiver dig i hvordan du bedst præsenterer dine varer i din webshop – og hvordan du kan gøre det lidt bedre end dine konkurrenter.

I processen spørger vi ind til, om I har særlige ønsker til designet af webshoppen. Farver, tekst og billeder spiller en meget stor rolle, når kunderne besøger din webshop, det er her vi rådgiver dig, om det visuelle udtrykfor din forretning.
Har din virksomhed grafiske retningslinjer, der skal følges, tager vi selvfølgelig udgangspunkt i dem.

 
 

STEP 2 - Vi designer

Nu har vi alle de nødvendige informationer om din forretning, nu kan vi begynde at designe webshoppen.
Det første vi præsenterer dig for, er et grafiske udkast af din forretnings nye side, med både et forside eksempel, samt en produktside.
Dine input om din forretning er blevet omdannet til et grafisk forslag til din hjemmeside.

 
 

STEP 3 - Tilrettelser og godkendelse af webdesign

Du har lejlighed til at se forslaget igennem og komme med rettelser til designet inden, vi skaber det rigtige website. Det er vigtigt for os at vores kunder er helt tilfredse med designet. Hvis kunden ikke er tilfreds, så laver vi det om.

 
 

STEP 4 - Udvikling af siden

Når layoutet af hjemmesiden er godkendt, klarer vi resten. Vi koder og lægger siden ud på nettet for dig. Vi opretter typisk de første produkter for kunden, således at kunden har noget at kigger efter når resten af produktkateloget skal indtastes. Så kan vi også teste systemet, og såfremt der ønskes betaling med Dankort, kan PBS få mulighed for at godkende en betalingsaftale.

 
 

STEP 5 - Overdragelse og introduktion

Hjemmesiden er klar og kan introduceres for dine kunder og samarbejdspartnere på nettet – din butik er ONLINE.

Vores arbejde er færdigt. Vi overdrager rettighederne til webshoppen til dig og nu kan du begynde at lægge produkter ind.
Vi benytter Joomla CMS med en Virtuemart webshop intergreret. Dette er nok den nemmeste shop at administrere, og vi hjælper dig selvfølgeligt igang.

 

Vi glæder os til at hjælpe din virksomhed eller organisation i gang med processen.

Webshop pakken

Vores 5 bud for Webshop udvikling:

 • Det skal være et overskueligt produktvalg
 • Det skal inspirerer til handling
 • Det skal skabe tryghed og tillid
 • Det skal være nemt at handle, med så få klik som muligt
 • Det skal give brugeren kontrol
 

Hvad er inkluderet i prisen?

 • Rådgivning om behov og løsning
 • Design af webshop
 • Implementering af webshop i CMS
 • Tilkobling af betalingsmodul
 • Introduktion til opdatering og vedligeholdelse af webshop
 • Overdragelse af webshop

 

Vi har ekspertisen og erfaringen igennem webdesign af mere 500 hjemmesider og webshops.Vi rådgiver dig om valg af design, løsning og synlighed på nettet. Få inspiration fra kunder, vi har serviceret - se nogle udvalgte webdesign referencer her.

Webshop Tillægsprodukter

Tillægsprodukter

Søgemaskineoptimering / kr. 6.000,-

Ønsker I mere trafik på jeres hjemmeside? Så er det en rigtig god idé at få siden søgemaskineoptimeret, så dine potentielle kunder bedre kan finde din side på søgemaskinerne i fremtiden.

Læs mere om søgeoptimering...

Nyhedsbrev / kr 3.000,-

En god måde at komme ud til jeres kunder med ny information om gode tilbud eller om nye produkter, er ved at udsende nyhedsmails. Vi har et komplet system til håndtering af nyhedsbreve.

Læs mere om nyhedsbreve her...

Webhotel / kr. 149,- pr. md.

Med mindre du køber vores abonnementspakke, hvor webhotellet er inkluderet i prisen, så har du sikkert også brug for et hurtigt og pålideligt webhotel. Vi har derfor bygget et webhotel som er optimeret til vores løsning.

Læs mere om webhotel her...

Undervisning / kr. 2.000,-

Alle vores kunder får en god introduktion af deres nye hjemmeside inden vi afslutter vores projekter, men ønskes der en yderligere undervisning med detaljer om løsning og muligheder, så kan vi skræddersy en sådan løsning.

Læs mere om undervisning her...

Alle priser er ekskl. moms.

Webshop udvikling

Webshop udvikling

 

Hvad er webudvikling? Hvad dækker det over? Hos Castello Software kan vi godt lide at skille tingene lidt fra hinanden. At bygge en standard hjemmeside eller shop, indebærer nogen webudvikling, men da mange CMS og Shop løsninger i dag tager udgangspunkt i standard moduler, mener vi at reel Webudvikling, først er når du som kunde får udviklet noget helt unikt til netop dit behov.

Om du har en særskilt webudviklings opgave til din eksisterende webløsning, eller du er i markedet for en ny hjemmeside eller webshop men har nogle særlige ønsker der kræver udvikling af specifikke funktionaliteter eller større komplette webudviklings opgaver, så kan vi hjælpe dig.

Her finder du os

From Address: