Hvad koster det
Hvordan foregår det
Tillægsprodukter
Webudvikling, småt som stort

Hvad koster det

Hvad koster det?

 

Der er ingen grund til at betale for meget

Hos Castello Software, kan du selv vælge om du vil betale det hele på en gang og derved få overdraget din løsning når den er færdigudviklet, eller om du ønsker at købe en abonnements-pakke som indeholder gratis support, webhotel og sikkerhedsopdateringer.

Vælges webabonnement, vil der ud over en engangsbetaling (for oprettelse og ekstra moduler), også være en løbende månedlig abonnementsbetaling. Denne er bindende i 2 år og faktureres årligt forud. Efter 2 år kan abonnementet fornyes, eller kunden kan frit vælge at flytte systemet til egen server.

Castello Software tilbyder alle vores kunder med webabonnement, at få et nyt GRATIS hjemmeside design, såfremt abonnementet forlænges med yderligere 2 år efter udløb.

 

Vælges direkte køb, er der ingen bindinger eller løbende udgifter. Dog kræver løsningen et webhotel, som vi kan levere for kr. 149,-/md, men du kan også vælge webhotel hos andre udbydere.

 

 

Engangsbetaling

Abonnement

Start beløb

kr. 15.900,-

kr. 4.995,-

Månedlig betaling

kr. 0,-

kr. 995,-

Bindingsperiode

ingen

2 år

Betalingsgateway til betaling med kreditkort

nej

ja

Inkl. webhotel

nej

ja

Inkl. Support til vedligehold af webløsning

nej

ja

Inkl. sikkerhedsopdateringer

nej

ja

Alle priser er ekskl. moms

Hvordan foregår det

 Processen for en god hjemmeside

 

 

Det behøver faktisk ikke at være svært at få lavet en rigtig god webløsning.

Lad os gennemgå processen trin for trin for dig - for at give dig en fornemmelse af, hvor enkelt det er at få skabt en ny hjemmeside.

 

STEP 1 - Dialog om din virksomhed

For at din virksomheds hjemmeside skal blive en succes på nettet, er det vigtigt for os at kende til jeres branche, hvilke kunder I henvender jer til, og hvilket produkt I tilbyder kunderne.

Når din virksomhed vælger at få en hjemmeside, gør I det for at gøre virksomheden attraktiv for kunderne på nettet. Vi hjælper dig ved at fremhæve det unikke ved din virksomhed – det der gør din virksomhed bedre end dine konkurrenter.

I processen spørger vi ind til, om I har særlige ønsker til designet af hjemmesiden. Farver, tekst og billeder spiller en meget stor rolle, når kunderne besøger din hjemmeside, det er her vi rådgiver dig, om det visuelle udtrykfor din forretning.
Har din virksomhed grafiske retningslinjer, der skal følges, tager vi selvfølgelig udgangspunkt i dem.

 
 

STEP 2 - Vi designer

Nu har vi alle de nødvendige informationer om din forretning, nu kan vi begynde at designe hjemmesiden.
Det første vi præsenterer dig for, er det grafiske udkast af din forretnings nye side. Så du vil modtage et komplet hjemmeside design som du kan forholde dig til.
Dine input om din forretning er blevet omdannet til et grafisk forslag til din hjemmeside.

 
 

STEP 3 - Tilrettelser og godkendelse af webdesign

Du har lejlighed til at se forslaget igennem og komme med rettelser til designet inden, vi skaber det rigtige website. Det er vigtigt for os at vores kunder er helt tilfredse med hjemmeside designet.

 
 

STEP 4 - Udvikling af siden

Når layoutet af hjemmesiden er godkendt, klarer vi resten. Vi koder og lægger siden ud på nettet for dig. Og endeligt installerer vi alle de funktioner som du har behov for, dette kan være lige fra en simpel kontaktformular, til et komplet webshop system.

 
 

STEP 5 - Overdragelse og introduktion

Hjemmesiden er klar og kan introduceres for dine kunder og samarbejdspartnere på nettet – din virksomhed er ONLINE.

Vores arbejde er færdigt. Vi overdrager rettighederne til hjemmesiden til dig og nu kan du begynde at lægge tekst og billeder ud.
I CMS systemet Joomla som vi benytter os af, er det nemt selv at indsætte tekster og billeder. Vi giver dig en introduktion til systemet, herefter mestrer du selv at vedligeholde din hjemmeside.

 

Vi glæder os til at hjælpe din virksomhed eller organisation i gang med processen.

Tillægsprodukter

Tillægsprodukter

 

Søgemaskineoptimering / kr. 6.000,-

Ønsker I mere trafik på jeres hjemmeside? Så er det en rigtig god idé at få siden søgemaskineoptimeret, så dine potentielle kunder bedre kan finde din side på søgemaskinerne i fremtiden.

Læs mere om søgeoptimering...

Nyhedsbrev / kr 3.000,-

En god måde at komme ud til jeres kunder med ny information om gode tilbud eller om nye produkter, er ved at udsende nyhedsmails. Vi har et komplet system til håndtering af nyhedsbreve.

Læs mere om nyhedsbreve her...

Webhotel / kr. 149,- pr. md.

Med mindre du køber vores abonnementspakke, hvor webhotellet er inkluderet i prisen, så har du sikkert også brug for et hurtigt og pålideligt webhotel. Vi har derfor bygget et webhotel som er optimeret til vores løsning.

Læs mere om webhotel her...

Undervisning / kr. 2.000,-

Alle vores kunder får en god introduktion af deres nye hjemmeside inden vi afslutter vores projekter, men ønskes der en yderligere undervisning med detaljer om løsning og muligheder, så kan vi skræddersy en sådan løsning.

Læs mere om undervisning her...

Alle priser er ekskl. moms.

Webudvikling, småt som stort

Webudvikling, småt som stort

 

Når din løsning skal lidt mere end det sædvanlige

Hvad er webudvikling? Hvad dækker det over? Hos Castello Software kan vi godt lide at skille tingene lidt fra hinanden. At bygge en standard hjemmeside eller shop, indebærer nogen webudvikling, men da mange CMS og Shop løsninger i dag tager udgangspunkt i standard moduler, mener vi at reel Webudvikling, først er når du som kunde får udviklet noget helt unikt til netop dit behov.

Om du har en særskilt webudviklings opgave til din eksisterende webløsning, eller du er i markedet for en ny hjemmeside eller webshop men har nogle særlige ønsker der kræver udvikling af specifikke funktionaliteter eller større komplette webudviklings opgaver, så kan vi hjælpe dig.

 

Her finder du os

From Address: