Lad os gennemgå processen trin for trin for dig - for at give dig en fornemmelse af, hvor enkelt det er at få skabt en ny hjemmeside.

 

STEP 1 - Dialog om din virksomhed

For at din virksomheds webshop skal blive en succes på nettet, er det vigtigt for os at kende til jeres branche, hvilke kunder I henvender jer til, og hvilket produkt I tilbyder kunderne.

Når din virksomhed vælger at få en webshop, er det typisk for at sælge en vare. Vi rådgiver dig i hvordan du bedst præsenterer dine varer i din webshop – og hvordan du kan gøre det lidt bedre end dine konkurrenter.

I processen spørger vi ind til, om I har særlige ønsker til designet af webshoppen. Farver, tekst og billeder spiller en meget stor rolle, når kunderne besøger din webshop, det er her vi rådgiver dig, om det visuelle udtrykfor din forretning.
Har din virksomhed grafiske retningslinjer, der skal følges, tager vi selvfølgelig udgangspunkt i dem.

 
 

STEP 2 - Vi designer

Nu har vi alle de nødvendige informationer om din forretning, nu kan vi begynde at designe webshoppen.
Det første vi præsenterer dig for, er et grafiske udkast af din forretnings nye side, med både et forside eksempel, samt en produktside.
Dine input om din forretning er blevet omdannet til et grafisk forslag til din hjemmeside.

 
 

STEP 3 - Tilrettelser og godkendelse af webdesign

Du har lejlighed til at se forslaget igennem og komme med rettelser til designet inden, vi skaber det rigtige website. Det er vigtigt for os at vores kunder er helt tilfredse med designet. Hvis kunden ikke er tilfreds, så laver vi det om.

 
 

STEP 4 - Udvikling af siden

Når layoutet af hjemmesiden er godkendt, klarer vi resten. Vi koder og lægger siden ud på nettet for dig. Vi opretter typisk de første produkter for kunden, således at kunden har noget at kigger efter når resten af produktkateloget skal indtastes. Så kan vi også teste systemet, og såfremt der ønskes betaling med Dankort, kan PBS få mulighed for at godkende en betalingsaftale.

 
 

STEP 5 - Overdragelse og introduktion

Hjemmesiden er klar og kan introduceres for dine kunder og samarbejdspartnere på nettet – din butik er ONLINE.

Vores arbejde er færdigt. Vi overdrager rettighederne til webshoppen til dig og nu kan du begynde at lægge produkter ind.
Vi benytter Joomla CMS med en Virtuemart webshop intergreret. Dette er nok den nemmeste shop at administrere, og vi hjælper dig selvfølgeligt igang.

 

Vi glæder os til at hjælpe din virksomhed eller organisation i gang med processen.

Her finder du os

From Address: