Processen for en god hjemmeside

 

 

Det behøver faktisk ikke at være svært at få lavet en rigtig god webløsning.

Lad os gennemgå processen trin for trin for dig - for at give dig en fornemmelse af, hvor enkelt det er at få skabt en ny hjemmeside.

 

STEP 1 - Dialog om din virksomhed

For at din virksomheds hjemmeside skal blive en succes på nettet, er det vigtigt for os at kende til jeres branche, hvilke kunder I henvender jer til, og hvilket produkt I tilbyder kunderne.

Når din virksomhed vælger at få en hjemmeside, gør I det for at gøre virksomheden attraktiv for kunderne på nettet. Vi hjælper dig ved at fremhæve det unikke ved din virksomhed – det der gør din virksomhed bedre end dine konkurrenter.

I processen spørger vi ind til, om I har særlige ønsker til designet af hjemmesiden. Farver, tekst og billeder spiller en meget stor rolle, når kunderne besøger din hjemmeside, det er her vi rådgiver dig, om det visuelle udtrykfor din forretning.
Har din virksomhed grafiske retningslinjer, der skal følges, tager vi selvfølgelig udgangspunkt i dem.

 
 

STEP 2 - Vi designer

Nu har vi alle de nødvendige informationer om din forretning, nu kan vi begynde at designe hjemmesiden.
Det første vi præsenterer dig for, er det grafiske udkast af din forretnings nye side. Så du vil modtage et komplet hjemmeside design som du kan forholde dig til.
Dine input om din forretning er blevet omdannet til et grafisk forslag til din hjemmeside.

 
 

STEP 3 - Tilrettelser og godkendelse af webdesign

Du har lejlighed til at se forslaget igennem og komme med rettelser til designet inden, vi skaber det rigtige website. Det er vigtigt for os at vores kunder er helt tilfredse med hjemmeside designet.

 
 

STEP 4 - Udvikling af siden

Når layoutet af hjemmesiden er godkendt, klarer vi resten. Vi koder og lægger siden ud på nettet for dig. Og endeligt installerer vi alle de funktioner som du har behov for, dette kan være lige fra en simpel kontaktformular, til et komplet webshop system.

 
 

STEP 5 - Overdragelse og introduktion

Hjemmesiden er klar og kan introduceres for dine kunder og samarbejdspartnere på nettet – din virksomhed er ONLINE.

Vores arbejde er færdigt. Vi overdrager rettighederne til hjemmesiden til dig og nu kan du begynde at lægge tekst og billeder ud.
I CMS systemet Joomla som vi benytter os af, er det nemt selv at indsætte tekster og billeder. Vi giver dig en introduktion til systemet, herefter mestrer du selv at vedligeholde din hjemmeside.

 

Vi glæder os til at hjælpe din virksomhed eller organisation i gang med processen.

Her finder du os

From Address: